Zou jij het leuk vinden om een workshop te volgen? 

Mijn workshops blijven in ontwikkeling en zo ook het aanbod. We zijn nooit uitgeleerd toch? 

 

Welke workshops kun je volgen? 

-

Intuïtief communiceren met dieren ( Voor alle dieren).

1. We starten met de basis en dat is het openen van de lijn om puur en zuiver te kunnen ontvangen en te leren ervaren hoe dieren jou hun communicatie kenbaar maken. In deze workshop gaan we oefenen met foto's. Je leert je zintuigen ontdekken en er gaat een hele nieuwe en prachtige wereld voor je open. De dieren zullen je heel dankbaar zijn dat je wilt leren luisteren. 

2. Na de basis gaan we verder de verdieping in. Je gaat leren vragen te stellen en antwoorden te ontvangen. De connectie die je al hebt leren maken krijgt verdieping. Je gaat kennismaken met de pendel, edelstenen en kaartendecks. Er wordt ingespeeld op jouw persoonlijke vragen die naar voren gekomen zijn tijdens het oefenen wat je hebt gedaan na de basis workshop. 

3. Na deze workshop is er de mogelijkheid om live te gaan leren communiceren met dieren. 

4. Communiceren met overleden dieren is ook een mogelijkheid. Deze prachtige zielen kunnen verassende boodschappen doorgeven.

 

 

Grondwerk workshops op locatie

Op mijn website staat een aanbod van verschillende vormen van grondwerk. Ik sta ontzettend open voor ideeën. Vind jij het tof om een super leuke workshop bij jou op stal te organiseren? Neem contact met me op en ik sluit aan bij jouw vraag. 

 

 

Lichaamswerk

Hoe voelt het lijf van jouw paard nu eigenlijk en hoe voelt jouw lijf? Wat zie je? Welke verbindingen kun je leggen? Hoe kun jij zelf jouw paard ondersteunen in een ontspannen doorstroming? Deze workshop is zowel energetisch als objectief observeren en voelen. Heerlijke eyeopener. 

 

Met spel weer lekker in je vel:

Onderschat de kracht van spel niet. In deze workshop ga jij samen met jouw paard kennismaken wat spel voor jullie kan betekenen. Denk aan zoekspelletjes, speurwerk, behendigheid en denkwerk. Super leuke en enorme aanwinst in jullie training. Ik neem je mee in een wereld van energie, connectie, plezier, biomechanica en creativiteit.