Consult dierencommunicatie ( reading/ foto reading)

Wil jij weten wat er in jouw dier omgaat? Zit jij met vragen of puzzelstukjes? Laat mij een gesprek voeren met jouw dier en met jou.

 Wist jij dat communiceren met jouw dier altijd helend werkt omdat het dier gehoord en gezien wordt en jullie connectie gaat stromen tijdens de sessie. Een consult kan op afstand via videoverbinding of op locatie. 

Jij stuurt mij een foto van jouw dier waar deze alleen op staat. Het is fijn dat de ogen goed zichtbaar zijn. Hierna ga ik aan de slag en neem ik contact met je op om een afspraak te maken om de reading te bespreken. Ik ga altijd een gesprek met jou aan, omdat er tijdens het gesprek dat wij gaan voeren een hoop informatie helder wordt en ik hou van deze zuivere vorm van communiceren. 

 

 

Healing

Heb jij het gevoel dat jouw paard baat heeft bij een ontspannende behandeling in combinatie met een communicatie sessie? 

Is jouw paard gespannen?

Heeft jouw paard een trauma?

Stroomt het lijf van jouw paard niet goed door?

Zijn jullie niet in balans?

Wil jij jullie emmertje legen? Zit jouw paard vol?

Wil jij gewoon een heerlijke ontspannen behandeling voor jouw paard?

 

Hoe werkt energetische therapie?

Jouw paard regisseert zelf waar hij of zij  energie het hardste nodig heeft. Zo komt het altijd op de juiste plaats aan en bepaalt jouw paard zelf. Deze manier van behandelen wordt ook wel healing genoemd. Daar heb je misschien weleens van gehoord! Je creëert rust, evenwicht en harmonie voor je paard in een hectische mensenwereld. Ook jijzelf zult veranderingen bij jezelf opmerken terwijl je erbij staat. Door de balans die gecreëerd wordt voelen jullie je weer wat lekkerder. Zowel mentaal als fysiek. Er wordt losgelaten wat energie vreet en opgeladen met mooie zuivere energie die voor een gezonde stroming zorgt op elk gebied. Deze oudste vorm van geneeskunde gaat terug tot het begin der tijden. Healing is zelfs ouder dan gebruik van planten en kruiden die de voorlopers zijn van de moderne geneeskunde. De levenskracht of de essentie van het lichaam van elk levend wezen is de geest. Het is een levendig trillend energieveld. Healing probeert een positieve stroom naar deze levenskracht te leiden en daarbij negatieve energie los te maken. Wetenschappelijk is aangetoond dat net zoals het universum trilt van energie, elke lichaamscel in trilling is en in een voortdurende staat van dynamische verandering verkeert. De moderne wetenschap heeft veel onderzoek naar energie gedaan en daardoor weten we dat alles op aarde, levend of niet levend, deel uitmaakt van een totaal energiesysteem. Deze kracht heeft elke seconde van de dag invloed op ons en op onze paarden. Als er sprake is van een lichamelijk probleem ontstaan er beschadigingen en blokkades in het energieveld, waardoor de energiecentra in het lichaam onregelmatig beginnen te trillen. Deze uitwerking kan behalve door fysieke omstandigheden ook worden veroorzaakt door emotionele toestand. 

Ik gebruik eventueel mooie edelstenen en kan ook essentiële oliën op maat maken om de balans te ondersteunen. Deze mogen jullie zelf intuïtief uitzoeken. 

 

Beluister deze podcast waarin ik in gesprek ben met Carla Blijleve over communiceren met dieren: 

https://podcasts.apple.com/nl/podcast/communiceren-met-dieren-hoe-magisch-is-dat-wat-heeft/id1647429582?i=1000585373759

 

Nieuwsgierig? Neem contact op!