Dierencommunicatiesessies 

Wil jij graag weten wat jouw dier jou te vertellen heeft of zoek je hulp bij problemen? Wil jij graag een boodschap van jouw dier en/of hulp bij de laatste fase? Samen bespreken we wat jullie nodig hebben om een verbinding te maken vanuit je hart die altijd bij je blijft. Je mag alle vragen stellen die je hebt aan en voor jouw dier. Voel jij dat er iets is maar je kunt er je vinger niet opleggen? Heb je het gevoel dat jullie iets anders nodig hebben dan waar je nu staat? Gebeurt er iets waar je vragen bij hebt? Verstoort iets jullie communicatie en samenwerking? Probeert jouw dier iets aan te geven? 

Hoe gaat dit in zijn werk? Je stuurt mij een foto van jouw paard of ander dier waar hij of zij alleen op staat. Het liefste een foto dat het dier je aankijkt. Je mag vragen meesturen. Ik ga altijd een open gesprek aan met dieren om eerst puur en zuiver te luisteren wat voor het dier prioriteit heeft. Daarna ga ik de vragen na die je meegestuurd hebt. Ik ga als het nodig is meerdere contact momenten aan met het dier. Dit ook om ons samen de kans te geven het verhaal goed te kunnen overbrengen. Ik gebruik edelstenen en trek ook vaak een orakel of tarotkaartje als extra boodschap. Wanneer het gesprek afgerond is neem ik contact met je op om het gesprek na te bespreken. Tijdens dit gesprek ( live bij mij, via beeldbellen of telefoon) gaan we samen de puzzelstukjes compleet maken door jouw ervaringen te koppelen aan het verhaal van het dier. Hier ontstaat een diepe connectie die jullie verder gaat helpen. Samen maken we indien nodig een plan wat bij jullie aansluit. Ik kies voor live contact omdat mijn ervaring is dat we hieruit de meest waardevolle infomatie naar boven halen. Ik hou van communicatie, verbinding en connectie. Is het hierna nodig dat wij samen een vervolgtraject inzetten dan kom ik naar je toe. Is het nodig dat er andere deskundigen bij betrokken moeten worden dan zal ik je doorsturen naar vakkundige collega's. 

 

 

 

Energiewerk 

Naast de communicatie waaruit een hoop infomatie naar voren kan komen bied ik de mogelijkheid tot behandeling. Je kunt hierbij denken aan healing bij traumaverwerking, rust, ontspanning en doorstroming van het lijf. Ik werk graag met edelstenen, etherische oliën en infoquenties ( druppels gemaakt op frequentie ter ondersteuning van de mentale en fysieke gezondheid). Vraag meer info mocht je vragen hebben. 

 

Holistische benadering 

Ik benader paarden en mensen vanuit de holistische denk en zienswijze. Dit om de situatie compleet te kunnen overzien. Denk aan: huisvesting, fysieke en emotionele gezondheid, energie, voeding, training, dagelijkse omgang en jouw welzijn die niet overgeslagen kan worden in het contact met jouw paard. Alles staat met elkaar in verbinding. Ik bekijk de situatie zoveel mogelijk vanuit het natuurlijk gedrag van paard en mens. 

 

Kiest jouw paard jou uit of kies jij jouw paard? 

Paarden zijn niet voor niets in ons leven gekomen. We kennen vaak de situatie: ik wist het gewoon, ik voelde dat dit het paard is wat bij mij hoort. Herkenbaar? En dan begint de reis vol leermomenten. Dit met vreugde, verdriet, ontspanning maar ook spanning. We kunnen op een moment komen waarin we vastlopen in het contact met ons paard. Waarom lukt alles niet meer als voor heen? Je lijkt het contact kwijt te raken en jullie begrijpen elkaar niet meer. Juist dan wil jouw paard jou iets leren! 🙏🐎

Ik help jullie en coach jullie in deze vragen!