Reactie plaatsen

Reacties

Grietje
5 maanden geleden

Een tijdje geleden won ik een sessie van Chantal van Connected By Heart . Ik wist niet goed wat ik er van kon verwachten maar afgelopen zaterdag was het dan zo ver.
Ik ben best sceptisch ingesteld, maar jeetje zeg wat was ik onder de indruk.
Warrior was eerst wat gesloten, hij is een bikkel en houdt zich graag groot. Maar uiteindelijk stelde hij zich open en zag ik hoe duidelijk hij met ons communiceerde en hoe hij reageerde op dingen die ik vertelde aan Chantal.
Deze ochtend was met een lach en een traan en ik was doodop na afloop, maar ik had het voor geen goud willen missen!

Zoveel liefde voor dit fantastische dier❤️

Nogmaals bedankt Chantal!

Carla Blijleve
9 maanden geleden

Lieve Chantal,
Dankjewel voor jou kundige, krachtige en liefdevolle begeleiding. Ik als leek wil graag mijn eigen manier ontdekken om met mijn paard een fijne gezamenlijke tijd door te brengen.
Jij geeft de kaders aan en dat doe je met gevoel voor het welzijn van het paard, met het inlevingsvermogen voor de mens (voor mij dus).
Ik leer elke keer zoveel en Chanellie en ik komen steeds dichterbij in ons begrip naar elkaar.
Elke les is een feestje, vaak vermoeiend, maar zo de moeite waard.

Mierella
10 maanden geleden

Laat ik beginnen te zeggen dat ik bijna nooit een review schrijf, enkel om het feit dat ik er niet goed in ben op papier te verwoorden wat ik met mijn hoofd( hart) wil zeggen.
Maar ik ben zo blij dat ik Chantal ben tegen gekomen, en bij haar ben begonnen met grondwerk lessen .
Ik dacht door goed voor mijn paard te zijn , het wel goed zat in vertrouwen, maar mijn paard heeft duidelijk nodig om mij te volgen, hierdoor weet hij wat ik verlang en groeide het vertrouwen op elkaar.
Ik ben meerdere keren met lessen begonnen ,maar kwam niet verder doordat de kern van ons probleem niet werd aangepakt . Bij Chantal staat ook het welzijn van het paard voorop ,zij kan hem lezen en weet wanneer de grens is bereikt en niet alleen bij het paard en houd hier rekening mee, wel zo prettig als je wat onzeker bent. Zo werk je op een leuke ontspannen manier aan het Rechtrichten, conditie, leiderschap en onderling vertrouwen met je paard.
Ik zie al zoveel vooruit gang in korte tijd en dat zonder dat een les als een les aanvoelt .
De basis is er weer het vertrouwen in elkaar .
Hoop dat mijn gevoel ook in letters zo duidelijk is verwoord.

Groetjes, Mierella

Chantal Gelton
10 maanden geleden

Niets dan lof over Chantal. Ik moet je eerlijk zeggen dat ik het altijd lastig vind om een review te schrijven. Natuurlijk kan ik zeggen dat onze lessen super leuk zijn, maar dat klinkt zo standaard.

Ik heb leren voelen in de lessen die ik heb gehad. Ik dacht altijd dat ik behoorlijk in-tune was met mijn paard, maar er blijkt nog veel meer te zijn. Chantal pikt het ook altijd op als ik te veel ruis in mijn hoofd heb. Eigenlijk is zij het klankboord voor mijn paard.

Ik zal zeker blijven lessen en blijven voelen. Happy horse, happy life.

Groeten,

Chantal

Maaike
10 maanden geleden

Afgelopen maandag 30-6-2022 is Chantal bij ons geweest om de reading van onze Penny te bespreken. Het was een prachtige reading die voor super veel inzicht en beweging heeft gezorgd. Het blijft bijzonder hoeveel een dier kan laten zien en hoe bewust ze je maken van wat ze nodig hebben maar ook van wat je zelf nodig hebt. Chantal vat dit heel mooi samen, niks blijft onbesproken hoe pijnlijk dit soms kan zijn voor de eigenaar. Super bedankt dat jij er bent. Je bent zo waardevol voor mens en dier.

Charissa
10 maanden geleden

Wat een fijne en kundige lessen geeft Chantal! Met en op gevoel en daarom ook altijd passend per combinatie! Chantal maakt mens en paard enthousiast met haar eigen enthousiasme, geduld, kunde en connectie. Ze laat je een verbinding zien en maken met je paard die je nooit voor mogelijk had gehouden 🙏🏼

Lisette de Klerk
10 maanden geleden

Chantal is een hele lieve, kundige en geduldige instructrice die jou en je paard echt ziet.
Ze ziet wat er nodig is om jou en je paard een stap vooruit te laten maken in je communicatie en training.
Ik en mijn pony hadden een steuntje in de rug nodig om onder het zadel het bos in te kunnen. Door middel van een les met de lange lijnen hebben we die stap kunnen maken. Chantal, dankjewel!

Tamara Staal
10 maanden geleden

Heb nu een aantal x les gehad met mijn paard lady. Voornamelijk zijn we bezig met lange lijnen om haar rechter te krijgen. Chantal is rustig en legt duidelijk uit wat ze bedoelt. Kan na elke les weer verder oefenen en het gaat steeds beter. Mijn paard wordt er ook blijer door, ze wordt eindelijk begrepen. Kan haar lessen zeker aanraden👍

Alexandra
een jaar geleden

Ik heb meerdere keren contact gehad met Chantal, readings en ‘live’ sessies, en ik ben zoooo dankbaar voor haar hulp en begeleiding. Met zoveel liefde, warmte, oprechtheid en zorg ging zij om met mijn paard en met mij, en heeft ze ons geholpen om elkaar beter te begrijpen en onze communicatie naar een nog hoger niveau te brengen, ik ben haar voor eeuwig dankbaar!

Toke Hamberg
een jaar geleden

Lief, zorgzaam, rustig, begripvol en heeft maar een half woord nodig. Ze geeft op een hele fijne manier les. Chantal ziet wat er is en gaat daar verder op in. Ik heb al heel veel van haar geleerd en wil nog heel veel leren van deze manier om met mijn paard bezig te zijn.