Wanneer je start met lessen ga ik je vragen wat je droom en doel is. Deze stuur je naar mij toe en maak ik voor jou en jouw paard een persoonlijke map ( digitaal) zodat er na elke les bijgehouden wordt wat jullie gedaan hebben en welke afspraken we gemaakt hebben. Zo kun je altijd terugkijken wat we afgesproken hebben. Soms komt er veel informatie op je af of heb je tijd nodig om alles even te laten bezinken. Je krijgt van mij na elke les dit document toegestuurd. Zo houden we samen alles overzichtelijk. 

Ik ondersteun  jou en jouw paard samen in jullie eigen kracht en talent! Ik leer jou te voelen. Ik leer jou communicatie te voelen. Het leren verbinden met jouw paard is belangrijker dan elk kunstje. Jouw paard is een eigen individu net als jij! Ik ben liefdevol confronterend en kan jou mooie uitdagingen en inzichten brengen. Het is jouw paard die spreekt en jouw leermeester is. Ik breng de boodschap over. Zo krijg je mooie handvatten aangereikt. 

Tijdens de sessies geef ik jullie handvatten en ideeën. Het is de bedoeling dat je zelf aan de slag gaat en hierin jullie eigen weg gaan vinden zoals die bij jullie past. Ik geef jullie ruimte om te ontdekken waar de antwoorden liggen op vragen. Verderop op deze website staan wat voorbeelden van onderdelen van grondwerk die hierbij kunnen aansluiten en waar je interesse in kunt hebben. 

Ik kan jou coachen in grondwerk maar we kunnen de verschillende onderdelen ook inzetten vanuit het zadel mocht je ergens vragen over hebben. Ben je onzeker of loop je vast of vind je het gewoon ontzettend leuk om te gaan ontdekken dan kunnen we samen bekijken of je jouw vaardigheden die je geleerd hebt ook mee kunt nemen het zadel in. Denk aan ontspanning en stress release, spel, focus oefeningen, buiten rijden. Er zijn tal van mogelijkheden. Op mijn website staat veel informatie. Lees gerust eens verder.

 

🥳🥳🥳🥳 * NIEUW* 🥳🥳🥳🥳

 

Wanneer je losgelaten wilt worden met je paard maar toch in contact wilt blijven kan ik jou begeleiden tijdens het grondwerk met de Two Way Guide System. Zo kun jij in alle ruimte oefenen en kunnen wij toch met elkaar blijven communiceren! Ideaal voor grote ruimtes of buiten stal of wanneer jij een oefening alleen wilt doen. Bereik is 200 meter!